DE BIERSNORREN

  Vereniging van bierliefhebbers uit Schoonaarde

Bij Lange Pier

Leden

Recente foto's

Activiteitenkalender

 

             BIJ LANGE PIER

                CLUBLOKAAL VAN DE BIERSNORREN

Café Bij Lange Pier te Schoonaarde bestaat reeds lang. Sinds 17 juni 2005 staat Benny De Maerschalck er aan de tapkraan. Het is Benny die het café, dat op dat ogenblik "Bareelken" heette, terug genoemd heeft naar Lange Pier, de vroegere uitbater.

Benny tapt in zijn café een selectie van uitstekende Belgische bieren waaronder de meeste van onze Trappistenbieren. Zijn liefde voor wat ons land aan bieren te bieden heeft is duidelijk te merken aan de inrichting van het café. Naast de bieren die je zelf kan proeven vind je er ook een selectie van Benny's indrukwekkende verzameling bierflessen. Benny stond dan ook aan de wieg van De Biersnorren, reeds lang voor hij zelf zijn café opende. 

Naast De Biersnorren vonden ook andere verenigingen hun weg naar het café Bij Lange Pier: geregeld vind je er de spelers en supporters van FC Juventus Schoonaarde terug, alsook de bloemschikkers, Die Fidelen Scheldeländer Musikanten, het koor enzovoort. Bij mooi weer is Bij Lange Pier eveneens een geliefde stopplaats voor fietsers of groepen fietsers.

 Café Bij Lange Pier

 Moleneinde 17

9200 Schoonaarde

0496/71.23.67